Edukativni kutak victorious

O nama

Edukativni kutak „Victorious“ postoji od septembra 2016. godine. Početna delatnost je bila produženi boravak za decu mladjeg školskog uzrasta od I do IV razreda.

Tokom rada prepoznali smo potrebe tržišta i u svoju ponudu uvrstili :
-pomoć u savladavanju gradiva iz nastavnih predmeta:
srpski jezik,matematika,fizika,hemija,nemački jezik,engleski jezik
– kurseve stranih jezika (nemački i engleski jezik)
– pripremnu nastavu za polaganje završnih ispita iz srpskog jezika i matematike

Početkom 2017. godine smo učestvovali u projektu „Kreativni biznis inovacioni generator“ koji je organizovan od strane Razvojne agencije Srbije,Biznis inkubator centra Kruševac,Visoke poslovne škole prof.dr. Radomir Bojković. Nagradjeni smo priznanjem za učešće i saradnju na izradi inovacionih planova.

U drugoj polovini 2017. godine smo učestvovali na konkursu za projekat „ Imam diplomu i slobodan sam“. Tiče se razvoja efikasnih usluga u zajednici u oblasti obrazovanja i socijalne zaštite na lokalnom nivou.

Projekat je pod pokroviteljstvom Ministarstva za rad ,zapošljavanje,boračka i socijalna pitanja,a finansira ga Evropska unija.  Edukativni kutak „Victorious“ će raditi oblast edukacije profesora i učenika u srednjim i osnovnim školama.
Krajem 2017. godine uspostavili smo saradnju sa firmom „Serbolab“ koja se bavi ekspertskom migracijom medicinskih radnika. Serbolab je članica Dekra grupe , nemačke firme koja se bavi edukacijom i zapošljavanjem medicinskih radnika. Na taj način smo postali prvi izdvojeni centar za edukaciju i ekspertsku migraciju medicinskih radnika.
Profesorski tim Edukativnog kutka „Victorious“ se svakodnevno širi i trenutno broji petnaest saradnika u oblastima edukacija koje pokrivamo.

U svojim moderno opremljenim prostorijama za rad posedujemo sva neophodna učila i nastavna sredstva za kvalitetan i uspešan rad.
Zadovoljni korisnici naših usluga su najveća motivacija da nastavimo kvalitetno i uspešno da radimo.

VAŠ VICTORIOUS

 

Online prijava za edukaciju
Prijava
info@victorious.co.rs
Pišite nam u bilo koje vreme
063/76 67 300
Pozovite nas za sve informacije
Scroll